Esittely

MR-Laki Oy – Asianajotoimisto Matilainen & Rautakorpi Oy on matalan kynnyksen asianajotoimisto, joka tarjoaa oikeudellisia palveluja niin yksityishenkilöille, järjestöille kuin yrityksille. Toimimme Helsingin sydämessä, Kulttuuritalossa Alppilassa.

Kartoitamme oikeudellisen avun tarpeesi veloituksetta ja teemme työmme kilpailukykyiseen hintaan. Asian luonteen salliessa annamme tarjouksen toimeksiannon kokonaishinnasta etukäteen. Selvitämme puolestasi mahdollisuutesi saada osittaisen tai täyden korvauksen vakuutuksesta, taikka valtion kustantaman oikeusavun kautta oikeudellista apua varten.

Henkilöt

Valtteri Matilainen

Asianajaja

Valtteri Matilainen on työskennellyt aikaisemmin asianajotoimistossa ja tätä ennen luovien ja kulttuurialojen yrittäjiä palvelevassa tilitoimistossa sekä rakennusalan yrityksessä Helsingissä. Aikaisemmissa tehtävissä Matilainen keskittyi ennen kaikkea työsuhde-, työehtosopimus-, sopimus-, tekijän- ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin. Tämän lisäksi hänelle kertyi runsaasti kokemusta kirjanpidosta. Valtteri on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta, mutta hän opiskeli kansainvälistä yksityisoikeutta myös Italiassa Firenzen yliopistossa.

Kielitaito: suomi ja englanti
puh: +358 50 366 0374
e-mail: etunimi.sukunimi@mrlaki.fi

Matti Rautakorpi

Asianajaja

Matti Rautakorvella on useiden vuosien kokemus verohallinnossa työskentelystä, erityisesti perintö- ja lahjaveroasioiden parissa. Hän on työskennellyt myös asianajotoimistossa hoitaen rikos-, perintö ja perhe- sekä ulkomaalaisoikeudellisia asioita. Matti on valmistunut Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi ja hän on myös opiskellut kansainvälistä oikeutta Rotterdam Erasmus yliopistossa Rotterdamissa Hollannissa.

Kielitaito: suomi ja englanti
puh: +358 50 366 1698
e-mail: etunimi.sukunimi@mrlaki.fi

Elviira Teppo

Oik. yo.